Guvernul a dat o Ordonanță de urgență special pentru Viorica Dăncilă

| 28 feb, 14:10

Guvernul Viorica Dăncilă a decis miercuri, printr-o ordonanţă de urgenţă, reînfiinţarea Cancelariei prim-ministrului. Ordonanța de urgență nu figura pe ordinea de zi anunțată de Executiv în prealabil.

Viorica Dăncilă, o nouă Ordonanță de urgență. Guvernul a decis miercuri, printr-o ordonanţă de urgenţă, reînfiinţarea Cancelariei prim-ministrului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Viorica Dăncilă, o nouă Ordonanță de urgență. Cancelaria Premierului fusese desființată de primul premier al coaliției PSD-ALDE, Sorin Grindeanu.

Viorica Dăncilă, o nouă Ordonanță de urgență. "Se reînfiinţează Cancelaria prim-ministrului în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Este o structură fără personalitate juridică, subordonată prim-ministrului, a mai funcţionat în trecut această structură şi decizia de reînfiinţare a fost luată pentru o mai bună coordonare a activităţilor aparatului de lucru al prim-ministrului", a declarat Barbu, la finalul şedinţei Cabinetului Dăncilă.

Viorica Dăncilă, o nouă Ordonanță de urgență.  El a adăugat că deocamdată s-a creat cadrul normativ pentru înfiinţarea Cancelariei prim-ministrului şi urmează să fie emise alte acte subsecvente pentru operaţionalizarea acesteia.

Viorica Dăncilă, o nouă Ordonanță de urgență. Întrebat despre eventuale nume care se vor regăsi în cancelaria lui Dăncilă sau costurile pe care le va presupune, Barbu a spus că nu există astfel de detalii la acest moment: "S-a creat cadrul normativ pentru înființare, este o ordonanța de urgență, urmează acte subsecvențe pentru operaționalizare".

Viorica Dăncilă, o nouă Ordonanță de urgență. Sorin Grindeanu a desființat, în prima ședința de guvern după ce a ajuns la Palatul Victoria, tot prin ordonanța de urgență, Cancelaria premierului, ale cărei atribuții, activități și personal au fost apoi preluate de Secretariatul General al Guvernului. La acest moment, la șefia SGG se află fostul judecător CCR Toni Greblă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ