Guvernul dă vina pe ASF pentru intervenţia în Pilonul II de pensii

| 25 aug, 12:56

Guvernul susţine că discuţiile privind diminuarea contribuţiei la Pilonul II de pensii a pornit de la ASF, în urma discuţiilor cu administratorii fondului. „Există anumite cifre care ne îngrijorează. E ceva îngrijorător cu pilonul II, nu ca în alte state, ca în Polonia unde s-a fugit cu banii”, a declarat vicepremierul Marcel Ciolacu.

Vicepremierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că Guvernul nu are o problemă cu banii, iar discuţia privind pilonul II de pensii a pornit de la ASF.

„Nu Guvernul României a pornit această discuţie, şi nu că nu avem bani. A plecat de la ASF, dânşii urmăresc cifrele. Din cifre au ieşit anumite concluzii. Au avut o întâlnire cu administratorii de la Pilonul II. Nu este luată o decizie, nu există desfiinţarea. Decizia politică va fi o decizie cum e mai bine pentru cetăţenii României. Există anumite cifre care ne îngrijorează. E ceva îngrijorător cu pilonul II, nu ca în alte state, ca în Polonia unde s-a fugit cu banii”, a spus el, precizând că nu va fi „o intrare brutală” a statului.

Tag-uri: Pilonul II
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ