Hainele care te fac să pari mai slabă cu 5 kilograme

| 28 noi, 2013

Vremea rece presupune pulovere groase si paltoane mari, care ne fac sa parem mai voluminoase decat suntem in realitate. Intr-un interviu acordat shine.yahoo.com, Adam Glassman, creative directorul revistei "O, The Oprah Magazine', spune ca lucrurile nu trebuie sa stea neaparat asa si ca urmatoarele sfaturi te pot ajuta sa arati mai slaba, chiar si la sub 0 grade.

Cand iti alegi un palton, Adam iti recomanda sa le cauti pe cele cu cusaturi verticale. E important, de asemenea, te avertizeaza el, sa nu alegi o haina prea scurta. "Cauta ceva pana la jumatatea coapsei sau pana la genunchi", a spus el.

Cat despre bluze si pulovere care te ajuta sa pari mai slaba, Adam iti recomanda sa cauti unele cu decolteu mai adanc. "Un decolteu in V iti alungeste gatul si iti lumineaza fata. De asemenea, un decolteu patrat iti va face talia sa para mult mai mica".

La capitolul incaltaminte, Adam spune ca daca vrei sa o porti cu colanti, e important sa fie de aceeasi culoare. "Daca porti colanti, asorteaza-ti-i cu pantofii. Picioarele o sa para astfel mult mai lungi".

Creative directorul spune ca nu trebuie sa porti tocuri cui sa pari mai slaba. Dimpotriva. Daca esti putin mai plinuta, acesta iti recomanda un "toc mai gros, din acelea care imita lemnul, pentru ca te ajuta sa-ti echilibrezi soldurile".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ