Halucinant! Academia Română nu recunoaște un sondaj prezentat de o instituție subordonată

| 14 mai, 19:48

Academia Română susține că sondajul efectuat de Inscoop Research și prezentat de Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu", nu a fost comandat de Academie.

Biroul Prezidiului Academiei Române precizează, într-un comunicat transmis marţi, că Barometrul de Opinie Publică prezentat luni de Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" al Academiei nu a fost comandat de această instituţie.

"Biroul Prezidiului Academiei Române a luat la cunoştinţă cu surprindere de faptul că un institut al Academiei Române - este vorba despre Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale 'Ion I.C. Brătianu' - a dat publicităţii un sondaj de opinie privitor la aspecte actuale ale vieţii politice româneşti. Un asemenea sondaj cu tentă electorală, apărut în plină campanie electorală, nu a fost niciodată comandat de Academia Română. Reamintim că instituţia noastră nu se implică în chestiuni de natură politică", se arată în comunicatul Biroului Prezidiului Academiei Române.


Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" a prezentat, luni, în Aula acestui for, Barometrul de Opinie Publică în care sunt prezentate percepţii şi evoluţii politice şi sociale ale societăţii româneşti. Studiul a fost realizat de Inscop Research, în perioada 12 aprilie - 3 mai, în toate judeţele României şi în sectoarele Municipiului Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ