Helmuth Duckadam, în spital pentru noi investigaţii

| 17 apr, 2013

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al clubului Steaua, a ajuns din nou în spital pentru investigaţii, pentru că avea pulsul scăzut şi bătăi anormale ale inimii.

Helmuth Duckadam este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca încă de sâmbătă. Joi va face o coronarografie pentru starea inimii, a declarat dr. Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardio-vasculară. 

Potrivit medicului, fostul portar urmează un tratament medicamentos, a slăbit în urma unui regim şi acum i s-a recomandat odihnă.

Soţia lui Helmuth Duckadam, Alexandra, a precizat că fostul sportiv a ajuns la spital sâmbăta trecută pentru că s-a simţit, din nou, rău.

Helmuth Duckadam, fostul portar al Stelei, a fost operat, în septembrie anul trecut la Spitalul Floreasca, pentru anevrism la braţ.

Lui Duckadam i s-au eliminat, atunci, cheagurile de sânge de pe artera braţului drept şi i s-au introdus o grefă pe porţiunea de arterã subţiatã.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ