Horoscop financiar 19-25 august. Toate merg pe dos! O zodie ajunge la sapă de lemn. Pierderi uriaşe

| 19 aug, 11:10

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Săptămâna aceasta ai toate șansele să îți îmbunătățești situația financiară. Se pare că vei avea parte de oportunități la care alții nu pot decât visa, așadar fă tot posibilul să profiți de ele la maximum. Fie că este vorba despre schimbarea job-ului sau despre o promovare, cert este că te bucuri atât de bani, cât și de faimă!

Taur

Este o săptămână bună în ceea ce privește banii, mai ales dacă activezi în domeniul bancar sau ești implicat în afaceri. Ți se oferă ocazii de promovare ori proiectele în care ești implicat cunosc rezultate financiare neașteptate. E rost de petrecere!

Gemeni

Încearcă să nu intri în conflict cu cei cu care lucrezi, cel puțin nu în aceste zile. Cel mai probabil, dacă vei călca pe coadă pe cineva de care ai nevoie, șansa de a câștiga mai mulți bani în perioada ce urmează îți va scăpa printre degete. 

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Tag-uri: horoscop
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ