Și-a găsit Vadim urmașul?

| 19 sep, 2013

Neamțu este eternul amator, cu partidul său de două persoane (adică el și cu Ofițeru) rejectat la înscriere de tribunal.

Recentul incident din Parlamentul României, în care Mihail Neamțu, cel botezat ”Horia” anul trecut de Băsescu, a întrerupt discursul premierului Victor Ponta printr-o circotecă penibilă, ne-a adus aminte de un incident asemănător în care deloc regretatul fost-parlamentar Corneliu Vadim Tudor a întrerupt discursul prezidențial prin care Traian Băsescu se străduia să execute, la nivel declarativ, comunismul. Cei doi politruci se aseamănă ca două picături de rouă, la modul în care parlamentarii de acum ar avea o senzație intensă de deja-vu dacă Neamțu, ambițiosul amator specializat în improvizații publice, și-ar face apariția și cu celebrii ochelari de soare de firmă ai predecesorului său.

Diferența notabilă dintre Vadim și Neamțu, să nu uităm totuși, este de calificare și de legitimitate. Oricât de odios ne-ar fi CVT, acesta este un artist profesionist al arenei politice, de-ar fi să-i evaluăm doar ultimele evoluții atât de contrastante, la înmormântarea voievodului romilor și la funeraliile propriului viitor politic, când a fost mazilit cu ingratitudine maximă chiar de cei pe care-i timorase pe linie de partid preț de două decenii. CVT era, de asemenea, îndreptățit să se afle la acea dată în Parlamentul României, chiar dacă acesta nu a înțeles din această îndreptățire decât că are dreptul să se facă de râs.

Neamțu, pe de altă parte, este eternul amator, cu partidul său de două persoane (adică el și cu Ofițeru) rejectat la înscriere de tribunal, care nu avea nicio cădere legală sau de alt fel să se afle în acele momente acolo. Această diferență notabilă transformă un circ cu așa-zis iz de protest politic într-o problemă mult mai gravă. Serviciile de pază și protecție responsabile, câte sunt, par să doarmă în cizme, nepăsătoare la o asemenea breșă de securitate. Nu putem să nu ne reamintim cum, cu ani în urmă, președintele de atunci al României, Emil Constantinescu era stropit cu cerneală de un alt dezaxat ajuns inexplicabil în imediata sa apropiere...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 2013
pensionar
Ce trist manipulator acest sistem.Vorbim de neamtu, divort ponta si crin, maidanezi(nimic de bunica care se poate incapabilde a avea grija de copii)de orice maruntis, si nimic de scunpirea gazului de la 1 oct, somaj, frig, nesiguranta pe strazi, sosele, plin de violatori criminali, inconstienti la volan, spitale t=fara tratament uman la saraci, batrani, in criza, invatamant la pamant, justitie, la fel, unde nimic nu merge bine de cat=MANIPULAREA, MAFIA HOTIA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ