Cum trebuie mâncat ȘORICIUL ca să nu-ți dăuneze

| 15 dec, 18:57

Soriciul nu este mult diferit de pielea de la pui, iar nutritionistii ne sfatuiesc sa nu exageram cu mancatul pentru ca are multe calorii si se digera greu.

Nutriţioniştii ne sfătuiesc să nu mâncăm prea mult şorici, deoarece conţine numai proteine de calitate inferioră şi ne poate face rău la sănătate, dacă avem probleme cu ficatul sau cu panxcreasul.

”Şoriciul este foarte caloric, are conţinut mare de grăsimi şi proteine, dar mai mult proteine de calitate inferioară,cum e colagenul. E greu digerabil şi nu e indicat în cantităţi mari, mai ales de cei care suferă de afecţiuni hepatice, biliare sau pancreatice” a declarat dr. Ionuţ Ştefan, consultant în nutriţie.

”Şoriciul e la fel ca pielea de la pui pe care majoritatea persoanelor o aruncă. Nu are valoarea nutritivă a cărnii pentru că e făcut din ţesut conjunctiv”, a spus nutriţionistul Corina Zugravu.

Este recomandat să consumăm, mai degrabă, pulpă sau muşchi de porc, fiindcă conţine o cantitate mare de proteine, vitamine din grupul B şi mult fier.

Dacă vreți totuși să mâncați șorici curățați-l foarte bine de grăsime.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 20:49
rodi
oferta
-sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ