Îți place PORUMBUL FIERT? UITE cum poți slăbi 5 KILOGRAME în 10 zile

| 10 iul, 2014

Porumb fiert. Îl găsești în meniurile tuturor locurilor de petrecere a timpului liber, fie că ești la o plimbare prin cel mai mare parc din România, Herăstrău, fie că te plimbi pe litoralul românesc.  Porumbul fiert poate fi un aliat în cura de slăbire şi în lupta cu kilogramele în plus.

Când vine vorba de diete şi cure de slăbire eficiente, porumbul fraged, servit ca garnitură poate deveni un aliat puternic. Ţine de foame şi conţine mulţi nutrienţi de care organismul ţău are nevoie pentru a funcţiona normal şi a scăpa de kilogramele în plus.

Consumat simplu, ca porumb fiert la cină sau la prânz, pe grătar, în weekend cu prietenii care consumă carne şi grăsimi, sau ca garnitură sănătoasă, înlocuind nocivii cartofi prăjiţi, porumbul fiert poate face minuni în diete, conform unica.ro.

Citește și: Îţi place porumbul fiert? Iată ce nu ţi-a spus nimeni despre el până acum


Porumbul conţine carbohidraţi, dar un ştiulete sănătos nu depăşeşte 100 de calorii, ceea ce înseamnă că te poţi răsfăţa cu o cină uşoară, de sezon, care este şi delicioasă, nu doar de slăbit.

În plus, porumbul fiert conţine fibre alimentare, proteine sănătoase, luteină şi zeaxantină, importante în sănătatea ochilor şi a ţesuturilor. Dacă nu îl asezonaţi cu sosuri grele, maioneză sau unt, porumbul fiert este săţios şi sănătos.

Un ştiulete de porumb fiert conţine cam 30 de carbohidraţi, ceea ce înseamnă că dacă vrei să slăbeşti, poţi înlocui masa de seară cu porumb fiert, plin de fibre săţioase.

Porumbul conţine proteine, care acţionează ca un combustibil pentru metabolism, dar, în acelaşi timp, are un conţinut scăzut de grăsimi, ceea ce îl face mai eficient şi hrănitor decât o friptură grasă.

Porumbul fiert conţine fibre vegetale, care menţin senzaţia de saţietate şi te fac să mănânci mai puţin. În plus, fibrele te ajută să menţii glicemia în limite normale şi menţine colesterolul la un nivel acceptabil.

Vitamina A

Această vitamină este un antioxidant natural foarte important pentru sănătatea ta şi funcţionarea corectă a organismului, pentru un metabolism rapid, care te ajută să slăbeşti uşor.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ