Iată ce grădinițe rămân deschise pe timpul verii în București

| 05 iul, 2014

Trei gradinite din Bucuresti, doua din Sectorul 1 si una din Sectorul 6, vor ramane deschise si pe perioada verii, mai exact pana pe 31 august.

Alte 18 gradinite vor fi deschise doar in luna iulie, pana pe data de 11, 18 sau 25, transmite Digi 24.

Gradinitele din Sectorul 1 care vor fi deschise pana pe 31 august sunt cea pe strada Constantin Dissescu, de la numarul 37, precum si cea de pe strada Dobrogeanu Gherea, de la numarul 156.

Acestea vor avea program de functionare de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 18:00, iar taxa pentru programul de vara este de 15 lei pe zi, bani reprezentand contravaloarea hranei pe care o primesc micutii.

Si gradinita situata pe strada Bucsenesti, la numarul 20, in Sectorul 6 al Capitalei, va ramane deschisa pana pe 31 august. Aici, programul zilnic este intre 8:00 si 17:30, iar costurile pe care parintii trebuie sa le achite sunt de 14 lei pe zi, bani reprezentand contravaloarea hranei.

In Sectorul 2 al Capitalei, patru gradinite vor fi deschise pana la 18 iulie, iar alte cinci vor avea program de functionare pana pe 25 iulie.

In Sectorul 3 al Capitalei, gradinita numarul 38 va fi deschisa pana la jumatatea lunii august, iar gradinita numarul 255 va fi deschisa pana pe 31 iulie. Aici, costul hranei zilnice pentru copii este 9 lei, respectiv 12 lei pe zi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ