Ieşire nervoasă a lui Marian Munteanu, după ce CNSAS a început verificarea sa

| 20 apr, 16:31

Candidatul PNL la Primăria Capitalei spune că nu are de ce să dovedească faptul că nu a fost colaborator al fostei Securităţi. Marian Munteanu spune şi că se aştepta să fie atacat. Pe un ton ridicat, el le-a spus jurnaliştilor că niciunul dintre lucrurile de care a fost acuzat în ultimii 25 de ani nu a fost dovedit.

„Până acuma trebuie să admiteţi că toate lucrurile de care am fost acuzat au fost false. Eu nu am de ce să dovedesc că nu sunt fost colaborator al Securităţii. Mie nu mi-e frică, nu am teamă, nu sunt lucruri care să-mi poată fi imputate. Până acum nu m-a întrebat nimeni de programul electoral”, a spus Marian Munteanu.

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis în ultimele zile, acesta a precizat că şeful statului are alte lucruri de făcut: „Este o problemă de care instituţia prezidenţială nu se ocupă”.

Referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei, care este contestată inclusiv din interiorul PNL, Marian Munteanu şi-a afirmat intenţia de a rămâne în cursa electorală: „Am venit la PNL să ajut. Am fost rugat să ajut. Eu şi acum doresc să ajut, doresc o soluţie bună”.

Fostul lider al studenţilor spune că nu l-au luat prin surprindere atacurile la adresa sa. „Am prevăzut că vor urma foarte multe atacuri, am trecut prin asta de 25 de ani, pe mine nu mă frisonează. Dar se pare că pentru unii este o situaţie grea”, a mai spus Marian Munteanu înainte să intre în şedinţa PNL în care se discută subiectul candidaturii sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ