IGPR: 162 de persoane puse sub supraveghere judiciară în ultima săptămână

| 04 oct, 11:30

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 162 de persoane şi au fost înregistrate 27 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat de presa.

Conform sursei citate, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 26 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, şi faţă de 136 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar. 

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost înregistrate 27 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive (în 8 cazuri) şi executarea pedepsei închisorii (în 15 cazuri). De asemenea, din arest la domiciliu în arestare preventivă (în 3 cazuri) şi în executarea pedepsei închisorii (într-un caz).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ