Iliescu: Ponta trebuia să se abţină de la comentarii în cazul Papici

| 03 oct, 2013

Fostul şef al statului Ion Iliescu a declarat că premierul Victor Ponta "trebuia să se abţină" de la comentarii privind justiţia. Fondatorul PSD a apreciat că primul-ministru a făcut o "imprudenţă".

"El a făcut imprudenţa să se pronunţe, trebuia să se abţină", a declarat Ion Iliescu referindu-se la declaraţiile de miercuri seară ale premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici, conform Mediafax.

Ion Iliescu a mai spus că premierul trebuia doar "să dea informaţia", adică să spună că lui Papici i-au expirat mandatele, că e treaba procurorului general şi că el nu se amestecă în justiţie. "Şi asta, fără comentarii. Aici, tinereţea...", a mai spus Ion Iliescu.

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri seară, la RTV, că Lucian Papici nu a fost demis, ci i s-au terminat mandatele de şef al Secţiei I din DNA, el precizând că acesta va fi simplu procuror şi menţionând că, la fel ca Daniel Morar, Papici a făcut "dosare politice".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ