Imaginea ducesei de Cambridge, PĂTATĂ de sora sa Pippa Middleton

| 12 oct, 15:51

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a despărţit de bancherul elveţian Nico Jackson, cu care era împreună de trei ani, scrie UPI.com.

Despărţirea lor 's-a datorat în mare parte chestiunilor geografice', a declarat o sursă pentru revista US Weekly.

'Se vedeau destul de rar după ce Nico Jackson s-a mutat în Elveţia, iar acest lucru a cauzat multă tensiune în relaţia lor. Ei încă se iubesc şi se respectă', a adăugat sursa amintită.

Despre Pippa Middleton, 32 de ani, şi Nico Jackson, 37 de ani, presa a scris la un moment dat că îşi fac planuri de căsătorie, însă nu au mai fost văzuţi în public de luna trecută.

Potrivit revistei US Weekly, ştirea despre despărţirea celor doi a apărut imediat ce Pippa a fost văzută în public, recent, în compania foştilor săi iubiţi - James Matthews, cu care a avut o relaţie în 2012, şi cu jucătorul britanic de cricket Alex Loudon. Ea fost văzută luna trecută luând masa cu acesta din urmă în centrul Londrei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ