Imagini cu cea mai nouă autostradă din România. Va fi gata în 2014

| 24 mar, 2014

O noua filmare din avion cu lotul 3 din autostrada Sibiu-Orastie, tronson aflat inca in lucru si cu termen de finalizare in acest an, a fost publicata de catre utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura.

Lotul 3 a acumulat intarzieri din cauza alunecarilor de teren si nu a putut fi gata odata cu celelalte loturi inaugurate in decembrie 2013, potrivit Hotnews.ro.

Autoritatile au promis ca tronsonul va fi gata in toamna 2014, insa noile imagini aeriene arata mai degraba o lipsa de mobilizare pe santier si un progres aproape inexistent fata de finele anului trecut.

Video-ul a fost realizat incepand din capatul autostrazii dinspre Sibiu, din capatul centurii parte a autostrazii A1, si continua pe deasupra traseului cu Lotul 4 Sibiu Vest - Saliste si cu Lotul 3 Saliste - Cunt.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ