Imagini unice, din mijlocul unei tornade VIDEO

| 14 dec, 2014

Statul California se confruntă de mai multe zile cu inundaţii provocate de ploile torenţiale, zeci de persoane fiind salvate de echipele de intervenţie. Vineri, locuitorii din Los Angeles, cel mai mare oraş din California, au fost martorii unui fenomen mai rar, respectiv o tornadă care a provocat pagube însemnate la periferie.

Tornada a fost surprinsă cu o cameră video, autorul filmării fiind pur şi simplu şocat de ce se întâmpla în jurul său, scrie CNN.

La un moment dat, se observă cum acoperişul casei sale este smuls de furtună, bărbatul continuând însă să filmeze. "A fost o nebunie, a fost o nebunie. Şi acum sunt în stare de şoc”, a declarat Jamie Mena pentru postul KABC, după ce a realizat această filmare.

În Los Angeles nu s-au mai văzut tornade de câţiva ani, însă, potrivit specialiştilor, astfel de fenomene nu sunt chiar foarte rare. „Sunt rare, dar nu chiar atât de rare pe cât v-aţi putea imagina”, a declarat meteorologul Scott Sukup.

Ploile torenţiale căzute în ultima perioadă în sudul Californiei au produs inundaţii grave, precum şi alunecări de teren.

Cele mai mari probleme se înregistrează în zona Gilman, situată la 120 de kilometri sud-est de Los Angeles.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ