Impozite cu 500 la sută mai mari pentru proprietarii caselor neîngrijite

| 30 ian, 10:21

Primarul din Buzău le-a pus gând rău celor care nu au grijă de proprietățile lor. Este dispus să le mărească impozitul cu până la 500 la sută.

În prima fază, autoritățile Buzăului vor identifica terenurile și clădirile aflate în paragină si apoi vor soma proprietarii.

Dacă nu vor trece la reabilitarea sau, după caz, curățarea imobilului, proprietarii vor plăti impozite pentru acel bun cu 500 la sută mai mari.

Primăria municipiului Buzău a elaborat regulamentul privind supraimpozitarea cu 500 la sută a clădirilor şi terenurilor neîngrijite. Municipalitatea susţine că urmăreşte reducerea numărului imobilelor lăsate în paragină, iar prin reabilitarea clădirilor vrea „schimbarea la faţă” a orașului, scrie stiridebuzau.ro

Conform regulamentului, după identificarea şi evaluarea clădirii sau terenului neîngrijit, proprietarul va fi somat, iar din acel moment va avea la dispoziţie şase luni în cazul clădirilor şi 30 de zile în cazul terenurilor să efectueze lucrările de întreţinere sau reabilitare necesare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ