Incendiu la fostul cinematograf Astra din centrul oraşului Braşov

| 18 mai, 2014

O suprafaţă de 200 de metri pătraţi din interiorul fostului cinematograf Astra din Braşov a ars duminică dimineaţa, în urma declanşării unui incendiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a precizat că a ars o parte din tavanul cinematografului şi câteva ornamente de pe pereţi.

'Am găsit mai multe focare de incendiu la faţa locului. Nu s-a manifestat cu violenţă, incendiul nu s-a extins la locuinţele din jur. Trei autospeciale au intervenit pentru lichidarea acestuia. Deocamdată se fac cercetări pentru a stabili cauza acestuia. Este posibil ca şi oamenii străzii să fi intrat acolo să se adăpostească', a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Cinematograful Astra, aflat în centrul Braşovului, a fost închis după evenimentele din decembrie 1989. În incinta acestuia a funcţionat pentru o perioadă un bar de noapte, după care s-a închis. 

În prezent, Primăria intenţionează să ia în administrare cinematograful.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ