INCENDIU PUTERNIC în Capitală, izbucnit la o anexă şi extins la două case din apropiere

| 23 dec, 2013

Două case din cartierul Bucureştii Noi din Capitală şi o anexă au fost afectate de un incendiu puternic izbucnit luni dimineaţă, flăcările fiind stinse de pompieri după aproape patru ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul a fost semnalat în jurul orei 04.30, flăcările cuprinzând o magazie de aproximativ 20-30 de metri pătraţi de pe strada Nazarcea, din Sectorul 1 al Capitalei.

Ulterior, incendiul s-a extins şi la o vilă din apropiere, la nivelul acoperişului, precum şi la o altă casă, cu parter şi două etape, lipită de aceasta, tot la nivelul acoperişului. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, acoperişul primei case fiind ars aproape în întregime, a mai spus Daniel Vasile.

O femeie care locuia într-una din cele două case a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri la faţa locului de la echipajul SMURD, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de intervenţie la înălţime şi cinci autospeciale cu apă şi spumă, reuşind să stingă incendiul aproximativ în jurul orei 8.00.

Tag-uri: incendiu, smurd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ