Incendiu puternic lângă București! ALERTĂ EXTREMĂ prin RO-ALERT

| 19 feb, 14:05

Un incendiu puternic a izbucnit la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, Șoseaua de Centură.

Incendiul se desfășoară pe o suprafață de 1000 mp, la o stivă de autoturisme. Există pericolul pericol de extindere la spatii de depozitare si utilaje.

Potrivit unui post de televiziune, în zonă nu există sursă de apă pentru alimentarea mașinilor de pompieri, riscul de extindere fiind uriaș.

Prin sistemul RO-ALERT s-a transmis un mesaj de tip ALERTĂ EXTREMĂ din cauza incendiului. La fața locului au fost trimise 18 autospeciale, asta pentru că incendiul riscă să se extindă în împrejurimi.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite, dar traficul rutier în zonă se desfășoară cu dificultate. „Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în mod special la o stivă cu autoturisme dezmembrate în vederea casării și compactării acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, la un post de televiziune.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ