Incendiu violent, la un depozit din Ilfov. 17 autospeciale intervin. EXPLOZII SUCCESIVE, fum dens

| 06 mai, 13:08

Un incendiu puternic a izbucnit, cu puțin timp în urmă, la un depozit de lacuri și vopsele din Afumați. Populația din zonă este sfătuită să-și închidă geamurile, din cauza fumului toxic și gros. Circulația în zonă este oprită.

 

Incendiu puternic, la această oră, la un centru comercial din localitatea Afumați, Ilfov. Potrivit primelor informații, există riscul propagării rapide.

La fața locului au fot trimise 17 autospeciale de pompieri, dar și ambulanțe.

Cel puțin patru persoane au fost intoxicate cu fum. Una dintre acestea se află în stare gravă.

"Ca la orice incendiu, orice fum este toxic. Locuitorii din zonă trebuie să închidă geamurile și să nu se expună", a declarat, într-o intervenție la Realitatea TV, Raed Arafat, șeful DSU.

 

"Se va utiliza sistemul RO-ALERT pentru avertizarea populației. Este vorba despre o ardere generalizată, cu degajări foarte mari de fum spre zona șoselei de Centură a Capitalei. Ard lacuri, vopseluri și mase plastice din depozit. Se încearcă stingerea din exterior. Din interiorul depozitului se aud explozii succesive", a declarat, la Realitatea TV, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU ISU București.



Traficul rutier este COMPLET BLOCAT, la această oră, pe E85, sensul de mers spre Buzău.

În luna februarie, tot în zona Afumaţi, a avut loc un incendiu de proporţii.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ