INCIDENT ARMAT la consulatul Chinei din Los Angeles: Un bărbat a deschis focul, apoi s-a sinucis

| 02 aug, 09:39

Un bărbat a tras mai multe focuri de armă asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis în maşina personală, a anunţat marţi poliţia americană, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, care a avut loc în jurul orei locale 06.00, înainte de deschiderea sediului consulatului.

Atacatorul, de origini asiatice şi în jurul vârstei de 60 de ani, a fost găsit decedat în autoturismul său, prezentând o rană provocată prin împuşcare.

Clădirea consulatului Chinei în Los Angeles prezenta mai multe găuri provocate de gloanţe. Potrivit primelor informaţii, bărbatul a tras cel puţin 17 focuri de armă.

Poliţia nu a stabilit deocamdată dacă atacatorul avea vreun motiv politic şi a precizat că nu oferă în general detalii despre sinucideri.

Prin intermediul unui comunicat, consulatul general al Chinei şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la incident şi a cerut autorităţilor din SUA să ia măsurile necesare pentru a asigura securitatea clădirilor consulatelor şi a personalului diplomatic, precum şi pentru a identifica motivul din spatele acestui atac.

 

Tag-uri: los angeles
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ