INCREDIBIL e puţin spus: Un procuror a fost săltat când îi era prezentat înlocuitorul VIDEO

| 07 apr, 21:25

Un procuror a fost săltat de colegii săi când nu se aștepta: exact în momentul în care îi era prezentat înlocuitorul! S-a întâmplat în Ucraina, unde procurorul din Kramatorsk, un oraș din regiunea Donețk, și adjunctul său au fost arestați marți în timpul prezentării noului procuror al regiunii, transmite stiripesurse.ro.

Potrivit Unian, procurorul Andrei Suhinin este suspectat de luare de mită în proporții deosebit de mari. În cadrul unor perchiziții, polițiștii au găsit peste 110 mii de dolari și 2 milioane 750 de mii de grivne ucrainene, bani acumulați ilegal.

Împreună cu deja fostul procuror au fost arestați adjunctul său și mai mulți polițiști din orașul Kramatorsk, controlat de autoritățile de la Kiev.

Citeste si: Imagini din IAD: Cum a fost asaltul insurgenţilor în Debalţevo

Operațiunea a fost realizată de SBU și procurorii militari, iar arestarea s-a făcut în prezența Procurorul General Adjunct al Ucrainei, David Sakvarelidze.

În ultimele luni, în Ucraina a început o masivă luptă cu corupția. Asta se întâmplă după ce în urma alegerilor parlamentare de anul trecut, în funcții cheie în stat au fost cooptați cetățeni străini.

Acum câteva două săptămâni, șeful Serviciului pentru Situații de Excepționale al Ucrainei a fost arestat chiar în timpul ședinței de Guvern. Oficialul este suspectat de deturnarea fondurilor publice, destinate achizițiilor pentru instituția pe care o conduce.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ