Incredibil! Gestul uluitor pe care Gigi Becali l-a făcut pentru tânărul codamnat la moarte în Malaezia

| 21 iul, 18:10

Tatal tanarului condamnat la moarte in Malaezia are din nou probleme. Dupa ce Becali s-a implicat in cazul sau si i-a oferit 3.000 de euro si mai multe icoane, parintele lui Ionut are o noua dilema. Nu stie cum o sa ajunga cu darurile in tara asiatica, scrie cancan.ro.

Dumitru Gologan, tatal tanarului condamnat la moarte in Malaezia, trece printr-o drama de neimaginat. Barbatul se pregateste sa plece intr-o nou vizita la fiul sau, insa reuseste cu greu sa intre in legatura cu fiul sau.

Dupa ce tinarul a cerut, in urma cu doua saptamani, sa-i fie adusa o cruce, tatal sau se gandeste cu groaza ca exista riscul sa nu ajunga cu obiectele religioase la Ionut.

Dupa ce a aflat despre cazul lui Ionut, patronul Stelei – Gigi Becali- s-a implicat in cazul acestuia. Latifundiarul din Pipera i-a oferit lui Dumitru Gologan 3.000 de euro si, in plus, a platit si un avocat.

“Am fost la domnul Becali, am vorbit personal cu el, mi-a dat Biblia, o carte de rugaciuni, icoana, cruce! A platit un avocat sa se intereseze de caz, acum nu merge cu mine, o sa vina mai tarziu si mi-a spus ca o sa achite cautiunea. Inainte sa plec la Ionut o sa mai trec pe la dansul. Mi-a dat 3.000 de euro deja si mi-a zis ca saptamana viitoare o sa scrie o scrisoare  pentru Ionut si sa discutam si despre celelalte probleme", a spus Dumitru Gologan.

Dumitru Gologan se teme ca nu cumva obiectele religioase primite de la Gigi Becali sa fie oprite pe aeroporturile prin care trece. “Ionut, cand m-a sunat, mi-a spus sa-i fac rost de Biblie si icoana, el personal le-a cerut, acum ma gandesc ca poate  nu ma lasa sa trec cu ele la aeroport.

 

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul românului condamnat la moarte în Malaezia: Tânărul nu avea droguri

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ