INCREDIBIL! SCANDAL la puşcărie, ce a făcut Borcea la "vorbitor"

| 20 feb, 09:01

Scandal la puşcărie! Borcea a turbat de furie şi şi-a "altoit" sotia la vorbitor! Alina era supărată că are dreptul la acelaşi număr de vizite ca Mihaela.

Inceputul lui 2015 a fost destul de agitat pentru fostul actionar dinamovist. In ianuarie, Borcea a ajuns la spital, acuzand ceva probleme medicale, dar in cele din urma s-a intors dupa gratii.

Potrivit legii, barbatul beneficiaza de 4 vizite lunare, pe care insa nu reuseste sa le gestioneze cum trebuie, acestea parand insuficiente. Atat fosta sotie, Mihaela, cat si actuala, Alina, au ajuns sa se contreze pe intaietea uneia sau a celeilalte de a ajunge la... "vorbitor".

De aici a pornit si ultimul scandal in care Borcea a fost din nou protagonist. La una din ultimele vizite ale sotiei, insarcinata deja in aproape 3 luni, aceasta i-ar fi reprosat lui Cristi ca ea ar trebui sa aiba prioritate in ceea ce priveste vizitele, neintelegand insistenta cu care Mihaela, fosta sotie vrea sa vina sa-l vada la Poarta Alba. "Nu e normal ca eu sa vin intr-o luna de doua ori, si ea la fel", ar fi comentat Vidican. Atat i-a trebuit "spartanului" din Groapa, care s-a enervat la culme, a inceput sa urle si a "altoit-o" pe Alina fara sa tina cont de contextul in care se afla!

Valva creata, i-a alertat pe "cerberii" inchisorii, care au intervenit si au aplanat spiritele, Borcea fiind, potrivit, unor martori oculari, turbat de furie. Alina Vidican a parasit inchisoarea cu lacrimi in ochi, dandu-si seama ca trebuie sa accepte situatia, impartirea vizitelor la inchisoare, fiind exclusiv la latitudinea sotului, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Poliţiştii au rămas fără cuvinte când au văzut aşa ceva

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ