Inițiatoarea legii antifumat propune introducerea programului ”Prima baie”

| 21 apr, 18:33

Inițiatoarea legii antifumat, deputata Aurelia Cristea, solicită Guvernului instituirea unui program ”Prima baie” prin care statul să ofere un sprijin financiar românilor care nu au un grup sanitar în locuințe

Cristea a adresat o interpelare premierului Dacian Cioloș prin care propune oferirea sumei de 200 de euro în acest sens, în special românilor din mediul rural. Obiectivul acestui program este dotarea minimală cu obiectele sanitare necesare a unui procent semnificativ din cele peste 3,4 milioane de gospodarii care, conform recensământului din anul 2011,  nu beneficiază de o baie funcțională.

Este vorba despre gospodării aflat în special în mediul rural, Aurelia Cristea susținând că acest program ”va îmbunătăți statisticile privind igiena personală, de la igiena corporală, la spălat pe dinți".

Potrivit propunerii deputatului, subvențiile ar urma să fie acordate pe baza unor vouchere în magazinele care vor să se acrediteze, strict pentru o listă de produse. Tichetele ar urma să fie valabile timp de un an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ