INSTANŢA a decis! MIRCEA BĂSESCU rămâne în arest

| 12 aug, 2014

Tribunalul Constanţa a decis ca fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea, să rămână în arest, refuzând astfel cererea avocaţilor de schimbare a încadrării în arest la domiciliu.

Astăzi, avocaţii lui Mircea Băsescu au cerut ca clientul lor să fie eliberat din arest, iar măsura încarcerării sale în penitenciar să fie înlocuită cu arestul la domiciliu. Judecătorii au decis să prelungească mandatul de arestare preventivă. Decizia instanţei nu este definitivă.

Mircea Băsescu este cercetat alături de Marian Căpăţână. Fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Marian Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro. În schimbul banilor, Mircea Basescu trebuia să intervină pe lângă judecători pentru o sentinţă favorabilă în procesul lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ