Întâlnire Klaus Iohannis - Donald Trump la Casa Albă. Primul şef de stat est-european primit de către noul preşedinte SUA

| 09 iun, 21:27

Preşedintele Klaus Iohannis va avea convorbiri începând de la ora 21.00 cu preşedintele SUA Donald Trump, în prima vizită la Casa Albă a unui lider est-european după alegerea noului preşedinte al SUA. După tete-a-tete, cei doi vor ţine o declaraţie de presă comună.

21:19 Imediat dupa sosire, Trump l-a condus pe Iohannis in biroul oval. Presedintele american a salutat parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

"Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata si avem o relatia minunata iar aceasta relatie a devenit si mai  buna", a spus Donald Trump.

"Este o mare placere si onoare pentru mine si abia astept sa discutam despre parteneriatul nostru", a raspuns Klaus Iohannis.

Ziaristii americani i-au adresat intrebari lui Trump despre audierea fostului director FBI Comey, dar acesta a ales sa le ignore. Intrebat despre rezultatul alegerilor din Marea Britanie, Donald Trump a spus ca acesta este "surprinzator.

21:02 Klaus Iohannis a ajuns la Casa Alba, unde a fost primit de Donald Trump

Tag-uri: iohannis, trump
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ