INTERZIS FEMEILOR! Destinaţii turistice din lume şi din România unde accesul doamnelor NU este permis

| 04 oct, 2014

Oricat ar lupta feministele impotriva discriminarii sexuale exista un lucru pe care nu il pot schimba: in lumea secolului XXI inca mai exista locuri in care accesul femeilor este interzis.

Muntele Athos este poate cea mai cunoscută destinaţie turistică unde femeilor nu le este permis accesul. Femeile nu au voie aici pentru ca, potrivit unei teorii stravechi, prezenta lor i-ar putea zbuciuma spiritual pe calugari. De asemenea, şi numărul animalelor de sex feminin este controlat, iar bărbatii au nevoie de un permis special. Parlamentul European a incercat sa schimbe acesta regula stricta,  dar apelul n-a avut niciun rezultat fericit.

Muntele Omine din Japonia este un alt punct turistic de evitat pentru femei. De ce? Tot din cauza unei legii antice, care considera femeile periculoase pentru linistea calugarilor.

Alta destinatie pe care femeile ar trebui sa o ocoleasca este Arabia Saudita. Însă,  cine tine mortis sa mearga trebuie sa fie insotita de o ruda de sex masculin. Accesul va fi mai greu, dar nu imposibil. Odată ajunse pe tărâmul interzius, femeile nu sunt foarte bine primite. Oamenii de acolo au un comportament opresiv fata de femei, iar acestea trebuie sa ceara voie pentru aproape orice barbatilor.

Templele hinduse din Indonezia, Bali şi India reprezintă alte destinaţii de vacanţă  care trebuie ocolite de femei doar când acestea se află la menstruaţie.

Tot in India, femeile nu pot intra in mormintele sacre Haji Ali Dargah Shrine din Mumbai, o destinatie turistica extrem de cautata, care poate ajunge şi la  20.000 de turisti pe zi. Este singura restrictie impusa si se pare ca guvernul indian nu da semne ca lucrurile o sa se schimbe prea curand.

Germania bifeaza si ea o locatie in care femeile au accesul interzis, dar aceasta masura se aplica spre binele acestora. In parcul Galaxy, din Bavaria, sexul frumos nu are voie sa se dea in toboganul X-treme FASER din cauza unor accidente  in care femeile s-au ranit in zona genitala. In prezent se lucreaza la conceperea unor costume de protectie care sa le permita reprezentantelor sexului frumos sa se bucure de optiunile intregului complex.

Daca aveati impresia ca lucrurile astea se intampla numai pe  pamanturi indepartate, v-ati inselat pentru că nici România nu se lasă mai prejos. Româncele nu pot intra la Mănăstirea Frăsinei, situată în judeţul Vâlcea. Regula a fost impusă de Sfântul Ierarh Calinic în secolul al XIX-lea, care a decis ca în incinta mănăstirii să nu se mănânce carne şi să nu intre femeile, iar cele care vor încălca restricţia vor fi blestemate pentru totdeauna la nefericire. Pentru a împiedica intrarea acestora în lăcaş, călugării le poftesc la chiliile de lângă mănăstire ca să se roage şi să se spovedească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 2014
Fratele Filimon Felasie
Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va fi editat un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai tare ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca ştie ce este lerul despre care cântă Ştefan Hruşcă.
► Arsenie Boca a inventat motorul Euro 666.
► Arsenie Boca n-a avut copii, dar el e adevăratul tată al lui Luke Skywalker.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Arsenie Boca îi spovedea pe Iustin Pârvu şi Ilie Cleopa folosind mirul pe post de lubrifiant. Lui Arsenie Papacioc îi dădea cu agheasmă la papacioacă.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.
04 oct, 2014
Adela
Cel putin ciudat !
Stiam ca biserica a frânat adeseori progresul , dar am sperat sa se mai modernizeze si popii si calugarii , ca doar suntem în mileniul al III-lea , nu-i asa ? Si daca vin acolo 4-5 femei sa se roage în mânastire , ce vina au ele ca barbatilor , fie ei si calugari le fug ochii pe sâni ,pe fund? Dumezeu nu a interzis barbatului sa aiba femeie si nici femeii sa aiba barbat , ci , au luat nastere de grupari de calugari sau de maicute la dorinta oamenilor ! Si doar de la privit , chiar nu ramâne nimeni gravid , asta cred ca o stiu si calugarii în anul 2014 !...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ