Inundaţii puternice în Dâmboviţa. 15 persoane, între care 7 copii, salvate dintre ape

| 19 apr, 2014

Case şi gospodării din mai multe localităţi dâmboviţene au fost inundate în urma ploilor torenţiale din ultimele ore, 15 persoane, între care şapte copii, care au rămas peste noapte în căruţe în apropierea unui râu fiind scoase de pompieri după ce au rămas blocate de apele crescute ale râului.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa intervin, sâmbătă, pentru evacuarea apei din mai multe locuinţe gospodării inundate în urma ploilor abundente din ultimele ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, conform datelor furnizate de ISU, pompierii dâmboviţeni intervin cu motopompe pentru evacuarea apei în municipiul Moreni, pe strada I.L. Caragiale, unde au fost inundate o casă şi cinci gospodării, precum şi în comuna Cojasaca, satul Iazu, unde trei case sunt inundate şi în comuna Vişina unde a apa a intrat într-o locuinţă.

Tot în judeţul Dâmboviţa, sâmbătă dimineaţă, 15 persoane, între care şapte copii, au rămas izolate, în şapte căruţe, în mijlocul apelor umflate ale râului Dâmboviţa. Oamenii au rămas peste noapte cu căruţele lângă un pod în construcţie peste râul Dâmboviţa, în localitatea Măneşti, iar dimineaţă, când s-au trezit, au constatat că apele râului se umflaseră şi înconjuraseră atelajele.

Pompierii au intervenit cu veste de salvare şi au adus în zonă un tractor cu remorcă.

Cei şapte copii şi patru femei au fost scoşi dintre ape cu tractorul, în timp ce bărbaţii împreună cu pompierii au scos din albia râului căruţele, nicio persoană nefiind rănită în urma incidentului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ