Investiții de peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii URSUS de la Buzău

| 22 sep, 2013

URSUS Breweries a investit peste 90 de milioane de euro, în ultimii opt ani, pentru modernizarea capacităților sale de producție de la Buzău, au anunțat reprezentanți ai companiei.

"Din 2005 până în prezent, URSUS Breweries a investit peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii din Buzău, astfel încât capacitatea de producție a crescut cu 150 la sută. Fabrica de la Buzău reprezintă prima investiție în România a grupului sud-african SAB Miller și totodată cea mai mare investiție din municipiul Buzău", a declarat președintele URSUS Breweries, Andrew Highcock, cu ocazia unor festivități consacrate momentului de intrare în funcțiune a primei capacități de producție a grupului, potrivit agerpres.

Primarul orașului, Constantin Boșcodeală, a spus că autoritățile locale au fost alături de Ursus încă de la privatizarea din 1996, subliniind că fabrica de bere este cea mai mare investiție din ultimii 15 ani din municipiul Buzău.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu brandurile Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nostro Azzurro, Glosch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's și Stejar.

SABMiller plc. este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuție pe șase continente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ