Ioan Becali: Gigi nu mai e acasă, a plecat la penitenciar

| 20 mai, 2013

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, în această seară, că vărul său, Gigi Becali, nu mai este acasă, ci a plecat, deja, spre penitenciar. Finanțatorul Stelei a fost condamnat, astăzi, la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

"Gigi nu mai este, a plecat la penitenciarul Ilfov. Înăuntru nu mai e nimeni, doar femeile şi neamurile. Nu am vorbit nimic cu el, a venit, a pupat fetele, mândru, decent, demn, respectă decizia şi cu asta basta. Important e ce a transmis copiilor, nevestei şi neamurilor, să meargă în fiecare zi la biserică. Asta a transmis fetelor, mamei lui şi nevestei", a spus Ioan Becali, în fața reședinței vărului său.

Pe lângă finanțatorul Steaua București, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN au mai fost condamnați fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină, fiecare primind câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

George Becali a aşteptat sentinţa la biroul său de la Palatul Parlamentului. După ce a aflat decizia judecătorilor ICCJ, el a declarat că va merge acasă, la familie, și a rugat organele în drept "să aibă un minimum de decenţă şi eleganţă" şi să îl aştepte să se prezinte singur, să nu îi trimită mascaţi la poartă, iar în cursul serii se va prezenta la organele în drept.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ