Ioan Becali va fi eliberat condiționat din închisoare

| 14 sep, 17:16

Magistraţii de la Tribunalul Ilfov au decis definitiv, miercuri, eliberarea condiţionată din închisoare a fostului impresar Ioan Becali, care avea de executat o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Iniţial, Judecătoria Sectorului 4 a respins, în luna iulie, cererea de eliberare a lui Ioan Becali, însă acesta a făcut contestaţie la Tribunalul Ilfov, având câştig de cauză.

De-a lungul timpului, Ioan Becali a făcut mai multe cereri de eliberare, susţinând că are probleme mari de sănătate şi a avut un comportament bun în închisoare.

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. În prezent, doar Victor Becali şi Cristian Borcea se mai află în detenţie, restul fiind eliberaţi condiţionat.

Potrivit DNA, faptele săvârşite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obţinuţi din transferuri fiind "spălaţi" prin intermediul unor firme off-shore.

Tag-uri: ioan becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ