Iohannis a depus o coroană de flori la Castelul Peleş, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana

| 10 aug, 10:35

Președintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineață, la Castelul Peleș, acolo unde se află depus sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana.

Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat la Castelul Peleş de Principesa Margareta și Principele Radu. Şeful statului a depus o coroană de flori lângă fântâna arteziană de pe terasa castelului.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana a fost depus, marţi seară, la Castelul Peleş. Accesul publicului pe domeniul Castelului Peleş nu este permis.

În cursul serii de miercuri, trupul neînsufleţit al Reginei Ana va fi adus la Palatul Regal, din Bucureşti, şi va fi depus în Sala Tronului. Începând de joi, timp de două zile, între orele 8.00 şi 22.00, accesul va fi liber pentru toţi cei care doresc să-i aducă Reginei un ultim omagiu. Pentru cei care vor veni la Palatul Regal există însă şi condiţii, legate de ţinuta decentă, deţinerea unui act de identitate, dar şi de interdicţia de a face fotografii, de a pune flori direct la catafalcul reginei sau de a purta bagaje voluminoase.

Sâmbătă, la ora 10.55, sicriul cu corpul neînsufleţit al Reginei Ana va fi aşezat pe un catafalc în Piaţa Palatului Regal, chiar în faţa palatului, moment în care vor suna clopotele bisericilor ortodoxe din împrejurimi şi de la Catedrala romano-catolică “Sfântul Iosif”. 

Sâmbătă, la ora 15.00, va avea loc slujba de înmormântare a Reginei Ana în Pronaosul Noii Catedrale de la Curtea de Argeş. Slujba va fi oficiată de IPS Calinic al Argeşului, în prezenţa IPS Ioan Robu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ