Iohannis: Am analizat măsurile privind carantina zonală şi am cerut INSP o analiză privind evoluţia epidemiei

| 25 noi, 18:08

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru şi secretarul de stat Raed Arafat, că au analizat cu precădere măsurile privind carantina zonală şi a cerut INSP o analiză privind evoluţia epidemiei în oraşele şi municipiile carantinate, datele relevând că din 20 noiembrie se observă o tendinţă de scădere a evoluţiei infecţiilor.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o nouă şedinţă de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitaţi să participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat, potrivit News.ro.
Preşedintele Iohannis a convocat frecvent şedinţe de evaluare a modului de răspuns al autorităţilor la pandemia de COVID-19, precum şi în vederea organizării campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ