Iohannis: Am vorbit la telefon cu românul rănit în Tel Aviv; se simte relativ bine

| 09 mar, 17:52

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că a vorbit la telefon cu românul rănit în atentatul de la Tel Aviv și că acesta se simte relativ bine.

"Am vorbit cu el mai devreme. Am vrut să știu de la el cum se simte. Este slăbit. A avut loc o intervenție chirurgicală, se simte relativ bine, este stabil", a spus Iohannis.

Șeful statului a precizat că românul rănit marți seara în atentatul de la Tel Aviv se află în Israel pentru un proiect de cercetare. "Mi-a spus că este aici pentru un proiect de cercetare și l-am invitat, după ce se face bine și vine în țară, să mă viziteze să-l văd", a adăugat Iohannis, după ce a vizitat Zidul plângerii.

Klaus Iohannis se află, începând de duminică, într-o vizită de stat în Israel și Palestina. Ministerul Afacerilor Externe a informat miercuri că printre persoanele rănite în atentatul care a avut loc marți seara, la Tel Aviv, se numără și un cetățean român, care în prezent este internat într-un spital din capitala Statului Israel, în stare stabilă.

Ambasada României la Tel Aviv este în legăturăpermanentă cu spitalul, pentru a oferi asistență consulară, în situația în care acest lucru se va impune.

O persoană a fost ucisă și alte nouă rănite în multiplul atac cu cuțitul al unui bărbat într-o suburbie din sudul orașului Tel Aviv, Jaffa, a preciz

at poliția, care în cele din urmă l-a omorât pe atacator, potrivit AFP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ