Iohannis critică reacţia partidelor la marşul unioniştilor: Au fost într-o notă populist electoralistă

| 24 oct, 18:43

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, luni, reacţia partidelor în cazul Marşului pentru Basarabia, în contextul întâlnirilor pe care le-au purtat cu liderul "unioniştilor", George Simion. "Mulţi au avut foarte multe păreri, au fost într-o notă populist electoralistă, ceea ce e păcat pentru că acest deziderat nu poate fi atins decât printr-o abordare serioasă de lungă durată", a spus Iohannis.

"Dacă a fost motivată sau nu, asta o să ne zică analiza MAI. Ca un observator extern, trebuie să recunosc că manifestanţii au exagerat un pic. Nu ştiu dacă putem să spunem că au provocat jandarmii, dar, în orice caz, manifestarea a avut anumite accente care nu trebuiau să fie acolo. În rest, manifestarea a avut loc, însă dacă despre proiectul unificării pot să zic că e un proiect de mare greutate şi de o parte şi de alta a Prutului. Sunt sceptic în ce priveşte utilitatea acestor manifestări în demersul de unificare.

Bineînţeles că politicieni de-ai noştri au sărit imediat, mulţi au avut foarte multe păreri, au fost într-o notă populist electoralistă, ceea ce e păcat pentru că acest deziderat nu poate fi atins decât printr-o abordare serioasă de lungă durată", a declarat Klaus Iohannis.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ