Iohannis, despre o posibilă suspendare: Eu nu mă tem de niciun demers politic legitim

| 13 dec, 13:01

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, întrebat dacă se teme de o suspendare din funcţie, că nu se teme de niciun demers politic legitim.

"Eu nu mă tem de niciun demers politic legitim", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni. 

Liderul organizaţiei Alba a Partidului Social Democrat, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că cel mai bun candidat pentru funcţia de premier este liderul partidului Liviu Dragnea şi că şeful statului trebuie să respecte voinţa poporului, în caz contrar nefiind exclusă o suspendare a preşedintelui. 

"Din punctul meu de vedere, şi am discutat şi cu colegii mei, cel mai bun candidat (pentru funcţia de prim-ministru - n.r.) este Liviu Dragnea. Şi credem că poate, aşa cum a condus partidul în ultima perioadă, să conducă şi ţara foarte bine. Este hotărât, are expertiză în spate şi la Ministerul Dezvoltării şi ştie care sunt problemele reale ale României. Ce poate face în plus: poate să conducă România începând de astăzi', a afirmat deputatul Ioan Dîrzu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ