Iohannis: După alegeri nu putem discuta decât de un guvern politic, guvernul tehnocrat a fost o soluţie de criză

| 12 sep, 11:29

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca dupa alegeri Romania trebuie sa aiba un guvern politic si a subliniat ca actualul guvern tehnocrat a fost o solutie de criza. Iohannis a refuzat sa raspunda la intrebarea daca l-ar nominaliza din nou pe Dacian Ciolos ca premier daca o coalitie de guvernare l-ar propune dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie.

 

"O tara trebuie sa aiba un guvern politic. Faptul ca in aceasta perioada de criza am propus o persoana neafilitata politic (si l-am rugat pe Dacian Ciolos sa propuna un guvern independent politic) a fost o solutie pt o perioada limitata. Cred ca dupa alegeri nu putem discuta decit de un guvern politic", a spus Iohannis intr-o discutie cu ziaristii cu ocazia inceperii anului scolar.

Intrebat de reporteri daca o eventuala candidatura a unora dintre ministrii tehnocrati ar destabiliza Guvernul, Iohannis a spus: "Nu cred ca putem vorbi de o destabilizare. Cand l-am nominalizat pe Ciolos premier, am spus ca e nevoie de o reformare din interior a partidelor si deschidere catre oameni noi. Oameni noi ar putea sa vina si din guvern, fara sa ma gandesc la cineva anume".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ