Iohannis: Mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni

| 26 apr, 18:08

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri îşi va relua activitatea la Palatul Cotroceni, după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o.

"Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila'", a scris Iohannis, marţi, pe Facebook. 

Administraţia Prezidenţială a informat că preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la umărul drept. 

Potrivit unor surse oficiale, operaţia a fost una programată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 06:18
Florin
Castiguri suplimentare!
Este timpul sa castigi bani!
Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ