Iohannis: Niste inculpati s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. INADMISIBIL!

| 28 feb, 12:14

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la lansarea raportului de activitate al DNA pentru 2017 ca eficienta Directiei Anticoruptie nu poate fi contestat, in conditiile in care are o medie de peste 100 de doare pe procuror, potrivit HotNews.ro

 

"Din pacate, asistam la manifestari virulente ale disperarii si incercari de manipulare pentru a decredibiliza DNA si cu incercarea clara de a subordona justitia politicului”, a continuat seful statului.
"Inadmisibil. Niste inculpati si niste condamnati penal, dupa ce au fost prinsi incalcand legea, s-au unit pentru a discredita pe aceia care i-au cercetat”, a declarat Iohannis.
"Dar asa cum spune un proverb, minciuna umbla cat umbla pana i se infunda”, a spus presedintele, adaugand ca "aceste actiuni concertate in plan mediatic nu au sanse de reusita”.
"Cei care le-au pus la cale sunt cei care au ramas intrecut, Traiesc cu iluzia ca puterea inseamna privilegii si se exercita prin abuz. Spre nenorocul lor, democratia s-a consolidat in Romania, justitia e acum independenta si eficienta, iar spiritul civic al societatii se manifesta cu mult curaj”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ