Iohannis, nou atac la Dăncilă: A pus pe butuci relaţiia cu Iordania

| 25 mar, 18:01

Preşedintele Klaus Iohannis a revenit cu o nouă serie de critici la adresa premierului Viorica Dăncilă, după ce Regele Iordaniei şi-a amânat vizita în România, deranjat de declaraţiile şefei Guvernului privind mutarea Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

"A pus pe butuci relaía cu Iordania", a afirmat şeful statului, luni, în preambulul întâlnirii cu edilii din Asociaţia Oraşelor din România.

”Eu azi aveam un program destul de strâns, cum se spune. Trebuia să fiu gazdă la un dineu oferit regelui Iordaniei. Din cauza diletantismului doamnei prim-ministru nu mai este cazul. Regele Iordaniei s-a simțit personal jignit de discursul ținut de doamna Dăncilă în SUA. A reușit să facă praf și politica externă", a apreciat Klaus Iohannis, la întâlnirea cu Asociaţia Oraşelor din România.

"Este o reală problemă pentru România. Cred că vă dați seama că România a construit o relație bună cu lumea arabă, de ani de zile. Era, până ieri, o constantă în politica externă. România era un partener serios și ferm, dar doamna prim-ministru Dăncilă a reușit să o pună pe butuci și asta e foarte, foarte trist. Și pentru ce? Pentru nimic!”, a mai afirmat preşedinte.
Tag-uri: Dancila, iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ