Ion Iliescu a anunțat că va participa la Congresul PSD. Cu cine va vota

| 25 sep, 22:36

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu nu este de acord cu modul în care va fi ales noul preşedinte al PSD. În opinia acestuia, este imposibil ca preşedintele partidului să fie votat de toţi membrii.

Cu toate acestea, Iliescu a anunţat că îl va sprijini pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii. Fostul şef al statului a declarat că va participa şi el la Congresul PSD din 18 octombrie şi că urmărește cu interes ce se întâmplă în partid până atunci.

”Eu nu văd cum o să voteze toți membrii. Practica în toate partidele din lume și în istorie... de aceea se convoacă congresele, pentru că membrii deleagă, acolo în congres, niște oameni cu mandat și acolo deliberează și se pronunță. Sistemul ăsta, Ceaușescu începuse cândva să facă un recensamant național, să voteze de la oraș și sat pentru tovarașul Ceaușescu”, a declarat Ion Iliescu. 

Chiar dacă nu este de acord cu modul în care va fi votat noul preşedinte al PSD, Ion Iliescu îl susţine pe actualul lider interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea.

În plus, fostul şef al statului a declarat că va urmări cu interes ce se va întâmpla în PSD şi că va participa la congres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 00:26
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ