Ionuţ Stroe: Nu există niciun fel de întârziere pe legea offshore

| 02 mai, 17:50

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, luni, la Adevarul, despre legea offshore, depusă de liderii coaliţiei în Parlament şi aflată la Senat, că nu există niciun fel de întârziere şi că el speră că până la data de 1 iunie să fie promulgată, pentru că este o lege extrem de importantă, care ne asigură independenţa energetică şi ne apără de fluctuaţiile de preţuri de pe piaţa internaţională.

 

”Nu există niciun fel de întârziere pe legea offshore, din punctul meu de vedere, ea parcurge etapele unei adoptări în Parlament, într-un ritm alert, eu sper că până la data de 1 iunie să fie promulgată, pentru că este o lege extrem de importantă, mai ales în contextul actual, în privinţa securităţii energetice”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.
Ionuţ Stroe a menţionat că pe de o parte, această lege ne duce spre o independenţă energetică şi ne şi protejează şi în faţa variaţiilor de preţ de pe pieţele internaţionale.
”Am spus-o şi credem că este un termen real, sfârşitul acestui an, pentru primele resurse exploatate (..). Legea offshore este o prioritate pentru noi”, a mai spus el.
În privinţa legii securităţii naţionale, Ionuţ Stroe a spus că există în acest moment un proiect şi este o preocupare pentru actuala coaliţie, însă nu va discuta până nu va exista o formă finală a acestuia.
Ionuţ Stroe s-a referit şi la procesul de descentralizare care, spune el, este extrem de amplu şi are nevoie de timp, iar acum discutăm de o coaliţie stabilă, în Parlament, care su siguranţă poate să concretizeze acest proces.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ