Ionuţ Stroe: Concluziile summit-ului NATO de la Madrid reprezintă un succes al diplomaţiei române!

| 30 iun, 16:58

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe afirmă, despre concluziile summit-ului NATO de la Madrid, că reprezintă un succes al diplomaţiei române.

 

El menţionează că vom vedea o creştere semnificativă a efectivelor NATO din România, ca urmare a noii importanţe strategice pe care zona Mării Negre o are acum pentru alianţă, tot în urma eforturilor ţării noastre, iar aceste lucruri sunt rodul unei munci de echipă, sub coordonarea preşedintelui Klaus Iohannis.
”Concluziile summit-ului NATO de la Madrid reprezintă un succes al diplomaţiei române! La Madrid, Rusia a fost definită ca  principala ameninţare la adresa securităţii euro-atlantice, la cererea României, formulată încă de la summit-ul Bucureşti 9, iniţiat de Preşedintele Klaus Iohannis”, scris purtătorul de cuvânt al PNL.
El afirmă că ”în teren, vom vedea o creştere semnificativă a efectivelor NATO din România, ca urmare a noii importanţe strategice pe care zona Mării Negre o are acum pentru alianţă, tot în urma eforturilor ţării noastre”.
”Aceste lucruri sunt rodul unei munci de echipă, sub coordonarea preşedintelui Klaus Iohannis. PNL este singurul partid din România care are relaţii puternice atât cu partenerii noştri europeni, cât şi cu SUA. Faptul că PNL este conectat la occident şi păstrează în permanenţă legături strânse cu marea familie occidentală a Partidului Popular European şi cu partenerii noştri de peste ocean se vede cel mai bine în momente ca acesta, de succes diplomatic deplin”, mai precizează Ionuţ Stroe.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ