JAF de MILIOANE dat în 5 secunde. VEZI unde a fost dată spargerea

| 22 ian, 19:20

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă la reprezentanța din Vaslui a unei importante firme de curierat din România, după ce au fost furați dintr-unul din birouri 45.000 de lei de către doi bărbați care apar pe înregistrările camerelor de supraveghere cu fețele acoperite cu fulare.

Potrivit reprezentanților firmei de curierat Fan Courier, cei doi indivizi, care sunt observați pe înregistrările camerelor de supraveghere având fețele acoperite cu fulare, au reușit să intre în sediul societății pe timpul nopții, în doar cinci secunde, informează reporterntv.ro

În aceste condiții, anchetatorii cred că hoții, care au furat 45.000 de lei dintr-unul din birourile firmei de curierat, au intrat fie cu o copie după cheia de la ușă, fie cu un dispozitiv de copiere a amprentei încuietorii.

De altfel, reprezentanții firmei de curierat bănuiesc că unul dintre cei doi indivizi care a intrat în sediu ar putea fi un fost angajat, concediat de curând.

"În prezent, se desfășoară activități de cercetare și, deocamdată, nu pot fi date publicității informații cu privire la acest caz, fiind în beneficiul anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

În momentul în care hoții au intrat în sediu, s-a declanșat sistemul de alarmă, agenții firmei de pază cu care firma de curierat are încheiat contract ajungând în mai puțin de cinci minute. Cu toate acestea, nu au reușit să-i mai găsească pe hoți în birourile firmei, operațiunea acestora durând două minute.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR! Ce fac oamenii de ştiinţă într-un loc din America este uluitor (imagini cu impact emoţional)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ