Japonia a raportat primul deces asociat jocului Pokemon Go

| 24 aug, 18:30

O femeie pieton a fost ucisă şi o alta a fost grav rănită, marţi seara, în urma unui accident rutier care a avut loc în vestul Japoniei în care a fost implicat un bărbat care juca Pokemon Go, în timp ce conducea maşina, arată DPA care citează agenţia Kyodo News.

Este primul accident soldat cu victime din Japonia şi care are legătură cu faimosul joc de pe dispozitivele mobile, de la lansarea în urmă cu o lună în această ţară, potrivit poliţiei japoneze. 

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, fermier, a fost arestat după ce vehiculul său le-a lovit pe cele două femei pe un drum din oraşul Tokushima din sud-vestul insulei Shikoku, relatează autorităţile locale. El a declarat anchetatorilor că '' juca Pokemon Go game'' în timp ce conducea, menţionează Kyodo. 

În Pokemon Go jucătorii trebuie să caute monştri virtuali (pokemoni) în locaţii reale, de pe o hartă. 

Agenţia Naţională de Poliţie a raportat, marţi, că 79 de accidente de bicicletă şi de maşină s-au produs la sfârşitul lunii iulie în Japonia care au avut legătură cu acest joc.

Tag-uri: Japonia, Pokemon
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ