Jenant pentru un prezidențiabil cu pretenții. Crin își cumpară aparițiile publice internaționale

| 13 mai, 2014

Unde nu este loc, Crin Antonescu își face contracost! Este premisa de la care președintele PNL a plecat atunci când a plătit pentru a participa în rol de speaker la Congresul Mondial Evreiesc din SUA.

Izolat fiind pe plan extern, Crin Antonescu încearcă prin orice mijloace să devină mai vizibil pe arena internațională, iar acum forțează crearea unei imagini mai bune pentru campania prezidențială.

Partidul Național Liberal a anunțat că președintele PNL, Crin Antonescu, se va deplasa în SUA, cu scopul de a participa la Forumul Global al organizației American Jewish Committe, unde se va desfășura o reuniune anuală a prestigioasei organizații la Washington. Numai că vizita lui Crin Antonescu în SUA nu este o vizită oficială, ci, potrivit România Tv, liderul liberal merge la conferința americană contra cost.

Izolarea externă în care se scaldă liderul PNL de foarte multă vreme pare a fi conștientizată, în ceasul al doisprezecelea, de către Crin Antonescu! Liderul liberal și-a dat seama că fără sprijin extern poate să își ia adio de la Cotroceni - și de aceea acum se zbate în orice chip, chiar și prin cumpărarea prezenței sale ca vorbitor la eveniment, să spargă cubul izolaționist în care este prins.

Astfel, pe agenda vizitei lui Crin Antonescu în Statele Unite ale Americii nu se enumeră nicio întâlnire cu vreun înalt oficial american, ceea ce vine să întărească faptul că administrația americană încă nu i-a iertat liderului liberal declarațiile critice și rău – voitoare la adresa Statelor Unite din 2012 – 2013. Lucru confirmat și de către Crin Antonescu, acesta recunoscând că se va întâlni doar cu o „serie de politicieni” și că nu va avea întrevederi la nivel înalt.

Vizita în SUA ar fi trebuit, în fond, să îi întărească  lui Antonescu profilul de candidat la Președinția României, prin anvergura internațională ce putea fi obținută cu sprijinul administrației americane. Însă, din păcate pentru fostul președinte al Senatului, vizita în SUA reprezintă o palmă morală deoarece, nu numai că politicienii de înalt nivel nu îl bagă în seamă, ci acesta trebuie să își cumpere aparițiile publice internaționale pentru a fi vizibil cât de puțin pe plan extern.

Astfel, Crin Antonescu are toate șansele să se întoarcă cu coada între picioare în România, pentru că administrația Barack Obama i-a întors spatele președintelui PNL - niciun lider politic important nu a acceptat să se întâlnească cu el, în timp ce, spre exemplu, Victor Ponta, în urmă cu câteva luni, a fost călduros primit de Joe Biden, vicepreședintele Statelor Unite, dar și de către numeroși oameni de afaceri sau reprezentanți ai instituțiilor financiare internaționale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 2014
Dinu
Minciuni
Ma dar voi pontistii astia asa sunteti cu totii mincinosi din fire. Voua nu va crapa obrazul sa mintiti cu nerusinare de dimineata pana seara ??? Aud ? Mi-e mila de astfel de lighioane umane ...
13 mai, 2014
TITI
Sa fim intelegatori, asa a vazut ca merg treburile in UE si peste balta. A platit Romanica deplasarea atit a lui Mirel cit si a sotiei sale sa isi lanseze ultima carte (de fapt prima) in SUA. Cine e Mirel? Un linge-blide care a lansat-o pe aparatoarea iconica a libertatilor romanilor...
13 mai, 2014
cantautor
Dle Sultanescu,
se spune ca Antonescu s-a intalnit la Departamentul de Stat cu un oficial de rang inalt...
cati bani o fi dat?
intrebati-l pe Palada sau pe Ponta,ca ei stiu bine mercurialul...
il stiu bine si pe relatia URSS
PS:cat a costat poza aia cu Putin sau cea cu Ghita ciobanul?
13 mai, 2014
alonso
ponta e prorus
ponta e prorus , la moscova merge pe gratis

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ