Joburile şi domeniile în care se vor face angajări în 2014 pe salarii de 1.000 de euro

| 10 dec, 2013

Trei jucători mari din piaţa de recrutare din România - Adecco, Lugera The People Republic, Manpower - vă spun în ce domenii şi pe ce posturi se vor face angajări în 2014, pe salarii nete lunare de 1.000 de euro, scrie economica.net.

IT, achiziţii, Finance & Accounting şi Engineering sunt domeniile în care se vor face angajări în 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro - estimări Adecco.

Zonele de interes în cazul cărora vorbim cu lejeritate de salarii nete de 1.000 de euro rămân preponderant IT şi în creştere vizibilă zona de achiziţii. S-a dezvoltat constant Finance & Accounting, dar doar conexată cu bune cunoştinţe de limbi straine, certificate international. Aceeaşi solicitare de certificare în limbi străine apare şi în Engineering de înaltă specializare, a spus pentru economica.net Marga Radu, head of permanent placement la firma de recrutare Adecco Romania.

Lista domeniilor şi posturilor pentru care se vor face angajări în 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro - estimări Lugera The People Republic

Domeniu: IT.
Joburi care vor fi remunerate cu 1.000 euro: în special pentru programatori (Java, .net, C++).
Angajatorii pe care ar trebui să-i ai în vizor: Compania iQuest are 500 de angajaţi în prezent şi doreşte să se extindă în 2014 cu încă 100 angajaţi. Un alt exemplu relevant - Deutsche Bankcare îşi va forma în Bucureşti o echipă de 500 de specialişti în IT, ne-au spus recrutorii de la Lugera The People Republic.

Domeniu: Vânzări.
Printre posturile pentru care se vor face angajări în 2014 pe salarii nete de 1.000 euro pe lună se numără area sales manager, key account manager, cel mai bine plătite fiind posturile în vânzări tehnice sau telecom.

Domeniu: Call center.
Vorbitorii de limbi străine rare - cehă, rusă, japoneză, arabă - vor fi angajaţi în 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro.

Domeniu: Financiar.
Consultanţii financiari cu experienţă vor fi angajaţi în 2014 cu salarii nete lunare de 1.000 euro.

Care este profilul candidaţilor cu cele mai mari şanse să fie angajaţi pe 1.000 de euro în 2014

Se vor căuta în continuare candidaţii foarte ambitioşi şi orientati spre soluţii şi rezultate, care au atitudine proactivă, iniţiativă, adaptibilitate, excelente abilităţi de comunicare, cu un plan de carieră foarte bine conturat şi cunoştinţe temeinice în domeniul în care lucrează, au conchis recrutorii de la Lugera The People Republic.

În 2014, vor fi recrutaţi pe 1.000 de euro inginerii calitate în industria auto - estimări Manpower.

Unul dintre posturile pentru care salariile încep de la 1.000 de euro net este cel de inginer calitate în industria auto. Principalele responsabilități ale acestuia se leagă de controlul și corecția activității pentru a asigura calitatea produselor şi eliminarea riscurilor. În general, inginerul de calitate este responsabil și cu documentația aferentă managementului calității. El participă la sau chiar gestionează activitățile de analiză și îmbunătățire a proceselor și veghează la aplicarea și derularea unitară a acestora, au spus pentru ECONOMICA.NET recrutorii firmei Manpower

Care este profilul candidatului care va fi recrutat pe 1.000 de euro ca inginer calitate în industria auto, în 2014.

Candidatul ideal căutat de angajatori pentru acest post trebuie să aibă minimum doi sau trei ani de experiență pe un post similar, în aceeași industrie. Sunt obligatorii cunoștințele tehnice, mai ales în ceea ce privește sistemele de management al calităţii, 8D, 5S, Control Plan, PFMEA, Pareto, Flow Chart, 5 Why. Sunt necesare certificări de auditor intern, pe standardul ISO TS16949 aplicabil industriei, cel puţin o limbă străină, de obicei engleza. Candidatul cu aceste calificări trebuie să aibă și excelente abilități de comunicare şi să performeze în echipă. Mai mult, angajatorii vor căuta candidaţi cu gândire structurată și analitică, organizare personală foarte bună și capacitate decizională în conditii de stres, ne-au mai spus recrutorii Manpower.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ