Jordan Rudess (Dream Theater) invită fanii din România la concert

| 07 iul, 2014

După 12 ani de așteptare, Dream Theater revine în țara noastră pe 28 iulie cu un show live de proporții, conceput sub forma unui Best Of. Concertul va avea loc la București, în parcarea A de la Romexpo, fiind organizat de Phoenix Entertainment. Urmăreștec mesajul video transmis de clăparul Jordan Rudess fanilor din România.

Trupa este renumita pentru componenta sa, avand instrumentisti recunoscuti, premiati de revistele de specialitate.

Pe langa faptul ca Jordan Rudess activeaza in DT, are o cariera solo, dar si un palmares impresionant de artisti cu care a  colaborat  printre care se numara David Bowie, Rod Morgenstein si multi altii. De asemenea, a fost desemnat de catre Music Radar Magazin drept cel mai bun claviaturist al tuturor timpurilor si este fondatorul Wizdom Music, o companie de success specializata in dezvoltarea de aplicatii ingenioase utilizate in editarea audio-video. In afara de claviaturi, Rudess foloseste si un instrument cu totul neconventional: fingerboard-ul Continuum, un controller si sintetizator cu interfata touch.

Jordan Rudess de la Dream Theater invită fanii la concertul de la Romexpo – VIDEO

Bilete la concertul Dream Theater de la Romexpo, 28 iulie 2014

Accesul publicului la concertul  Dream Theater de la Romexpo se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va începe la ora 20.00. Din respect pentru public și pentru ca fanii să experimenteze cu adevărat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos în vanzare un număr limitat de bilete, la trei categorii de preț:

  • VIP (300 de bilete cu loc) - 460 de lei
  • Golden Circle (2000 de bilete) - 220 de lei
  • Normal Circle (8000 de bilete) – 140 de lei
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ